Callantsoog en omgeving

Vrij uitzicht over duinen en tulpen, op loopafstand van het brede strand van Callantsoog? Huur ons huisje aan zee voor 6 personen, op het mooiste plekje van Roompot vakantiepark Callassande in Noord-Holland. Op deze site vindt u alle informatie over ons vakantiehuis aan zee in Callantsoog. 

 <<  Het vakantiehuis    ||    Callassande  >>

NB: Terrasuitbreiding, schuifpoort, plaatsing van het windscherm en de 50” TV zijn gepland in november 2015 !!!

Bollenvelden in bloei

In het voorjaar kleurt de kop van Noord Holland net zo bont als de tulpen in de Keukenhof. Vanuit de tuin van het vakantiehuis heeft u direct zicht op de bollenvelden van Callantsoog.

collage bollenvelden noord holland

Kleurenpracht in de omgeving van Callantsoog

Duinen, zee en strand

Huisje huren in Callantsoog? Callantsoog is een populaire badplaats aan de Noordzee kust van Noord Holland, tussen Bergen-aan-zee en Julianadorp. De stranden in de omgeving zijn breed en kindvriendelijk door de langzaam aflopende zeebodem. 

duinen callantsoog fietsen langs de kust Strand callantsoog 1strand callantsoog 2 vuurtoren den helder detail

Sfeerbeelden rond de zee en het strand van Callantsoog 


"Waar ik ook ben en waarheen ik ook ga, telkens weer komt dat moment. Dan dwaal ik in gedachten naar de duinen aan de zee, naar het water en het strand. Naar de bollen en de vaarten, naar de molens langs de kant

Westfriese folklore


Ook cultureel komt u niets te kort in de omgeving van Callantsoog. Vanuit Callantsoog bezoekt u eenvoudig de kaasmarkt van Alkmaar, de westfriese folklore in Schagen en het typisch Noord Hollandse landschap van Zaanse Schans.

Kaasmarkt in Alkmaar

Kaasmarkt in Alkmaar 

Zaanse schans

De molens van Zaanse Schans

West friese folklore schagen

Westfriese klederdracht in Schagen


© Gerhard 2015