Het vakantiehuis

Vrij uitzicht over duinen en tulpen, op loopafstand van het brede strand van Callantsoog? Huur ons huisje aan zee voor 6 personen, op het mooiste plekje van Roompot vakantiepark Callassande in Noord-Holland. Op deze site vindt u alle informatie over ons vakantiehuis aan zee in Callantsoog. 

<<  Huisje huren?    ||    Omgeving  >>

NB: Terrasuitbreiding, schuifpoort, plaatsing van het windscherm en de 50” TV zijn gepland in november 2015 !!!

Omschrijving van het huisje aan zee

Het vakantiehuis ligt op een prachtige lokatie op loopafstand van zee, strand en duinen en met vrij uitzicht. maakt deel uit van Roompot vakantiepark Callassande - met overdekt zwembad! Door de elegante opbouw beschikt het vakantiehuis over een woonoppervlakte van maar liefst 80 vierkante meter. Ten opzichte van de overige huisjes op het park kenmerkt dit huisje aan zee zich dan ook met name door de grote leefruimte, twee badkamers en een vergroot beschut zonneterras met uitgebreid tuinmeubilair (loungeset, eethoek en 4 ligbedden). 

Vakantiehuisjes callantsoog

Foto’s van het vakantiehuis en rondom het vakantiehuis

Specifieke kenmerken van het huisje aan zee

Luxe, vrijstaande zespersoons lodge met verdieping met een totale woonoppervlakte van circa 80 vierkante meter op een perceel van circa 500 vierkante meter. In de woonkamer vindt u een zithoek met 50” Ultra HD Smart TV. De keuken is uitgerust met o.a. een vaatwasser, koffiepadapparaat, waterkoker, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en in de berging vindt u een wasmachine en wasdroger. Beneden bevindt zich 1 slaapkamer met 2 eenpersoons boxspringbedden en een badkamer met aparte douche. In de hal is een apart toilet. 

Boven zijn nog eens twee slaapkamers met in totaal 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 stapelbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van een 32” tv. Boven is een tweede badkamer alsmede een apart toilet. 

Het vakantiehuis heeft een meer dan royale tuin met vergroot terras, meubilair, loungeset en 4 zonneligbedden. Het terras is grotendeels afgeschermd tegen de wind met een glazen windscherm en kan met een houten schuifpoort worden afgeschermd tegen nieuwsgierige blikken van de openbare weg. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi en er is parkeergelegenheid voor twee auto's bij de lodge.


eethoek huisje op vakantiepark callassande

Foto’s van het interieur van het vakantiehuis aan zee


© Gerhard 2015